Uitvoeren en regelen

Het verzorgen van de overledene kunnen wij geheel voor u doen, maar indien u dat wilt kunt u bepaalde dingen ook zelf, of samen met ons doen. U bepaalt zelf of de overledene thuis wordt opgebaard of elders. U kunt ook zelf bepalen waar en wanneer er gelegenheid is tot condoleance en hoe de dag van de begrafenis ingevuld dient te worden.

Wij van Begrafenisonderneming De Kloe zullen uw wensen op een stijlvolle manier uitvoeren.

Rouwdrukwerk

Wij werken samen met Kaasjager Makers van Communicatie te Zaltbommel. Deze mensen zijn voor ons altijd bereikbaar, ook in het weekend en op feestdagen. Wij zorgen ervoor dat de rouwbrieven op tijd bij de post zijn.

Advertenties in week- en/of dagbladen kunnen door ons ook geheel worden verzorgd.

Vervoer

Wij maken gebruik van de diensten van Taxi- en Rouwautobedrijf Duijster te Veen. Hierdoor hebben wij een ruime keus aan rouw- en volgauto’s, zoals zwart, grijs en wit. Onder aan deze pagina vind u een diavoorstelling met enkele impressies van rouw- en volgauto’s die wij kunnen aan bieden.

Ook een rouwkoets behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor maken we gebruik van de diensten van Stalhouderij Vijfheerenlanden te Kerkdriel.

Bekijk hier een overzicht van de mogelijkheden >

Dragers

Wij weten ons bijgestaan door een gemotiveerd team dragers. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de kist zelf te dragen of een gedeelte van het dragen door familie of vrienden te laten doen.

Grafkisten

Hierbij enkele voorbeelden van eenvoudige grafkisten. Er zijn veel meer mogelijkheden >